elsene.be

Cultuur Elsene

Een nieuw cultureel seizoen in Elsene om naar uit te kijken!

Kunstminnaars, fans van hilarische humor, muziekliefhebbers en zij die houden van tradities: het programma dat we samengesteld hebben om 2018 mee af te sluiten zal jullie niet teleurstellen!

De kunstschilder Maurice FRYDMAN stelt met EPIDERMIS zijn buitengewone oeuvre voor over het thema lichaam en huid. De Kapel van Boondaal wordt getooid met monumentale werken die zelden zijn tentoongesteld.

Humor en schaterlachen gegarandeerd in de voorstelling "Tout va très bien" die gratis toegankelijk is dankzij een samenwerking met Théâtre de la Toison d'Or, ter gelegenheid van het Feest van de Franse gemeenschap. Een aanrader voor gevoelige zielen. Slappe lach verzekerd!

De bekende zangeres Soumaya HALLAK betovert tot ons groot genoegen het Klein Mercelistheater met een uitzonderlijk concert op 8 september. Haal melodieuze stem krijgen we ook te horen in december samen met die van de koorknapen van Les Petits Chanteurs du Collège Saint-Pierre. Ze brengen naar jaarlijkse gewoonte het kerstconcert in de Ter Kamerenabdij.

In afwachting wensen wij jullie nog veel rust en farniente tijdens de laatste zomerdagen.

Download onze brochure

Laatste verandering: 2018-11-21 14:02:33