elsene.be

Cultuur Elsene

De zomer heeft heel wat workshops, concerten, dansvoorstellingen, tentoonstellingen en andere performances in petto!

In de Kapel van Boondaal ontdek je twee Elsense artiesten die er hun werk tentoonstellen. Emmanuel Crooÿ laat je kennismaken met zijn foto's van de eindeloze wereldstad Tokyo, terwijl de artieste Areti Gontras je Brussel anders laat zien in haar tekeningen, gravures en schilderijen.

Het jaarlijkse Cocq'Arts Festival is uiteraard ook opnieuw van de partij met jong talent dat het beste van zichzelf geeft.

Tot slot slaan de diensten Cultuur en Sociale Zaken de handen in elkaar voor een bijzondere seniorendag in guinguette-stijl: workshops, receptie, maaltijd, voorstelling en zelfs een thé-dansant. Ben je ouder dan 60? Noteer zaterdag 26 mei alvast in je agenda!

Wij hopen jullie te ontmoeten op één van onze vele culturele activiteiten.

Download onze brochure

Les salons de la mélodie

Na verschillende eerdere samenwerkingen, willen Jean-Pierre Moemaers (pianist) en Sébastien Romignon Ercolini (tenor) ditmaal de schoonheid van de melodie en het Lied doen herleven. Tijdens hun "Les salons de la mélodie" kan je genieten van deze mooie tijdloze kamermuziek. Na afloop van het concert is het mogelijk de muzikanten te ontmoeten.

Laatste verandering: 2018-04-13 15:10:39