Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live Update

Cultuur Elsene


Omwille van het coronavirus en strokend met de nationale maatregelen werden alle culturele evenementen t/m 8 juni 2020 geannuleerd. In functie van de verdere ontwikkeling van de gezondheidssituatie kan deze periode bij besluit van het gemeentecollege nog worden verlengd.

Iedereen blijft evenwel verder werken en de geplande activiteiten worden alleszins voorbereid. Wij houden ons eraan om een zo groot mogelijk aantal van de voorstellingen, getroffen door deze gezondheidscrisis, te verplaatsen naar het volgende seizoen, zodat de artiesten toch in de mogelijkheid worden gesteld om in Elsene op te treden.

U kan ons eveneens online terugvinden op sociale netwerken, waarop u alternatieve activiteiten van de bibliotheken en het museum kan ontdekken:

Mocht u nog specifieke vragen hebben, kan u steeds contact opnemen via cultuur at elsene point brussels.


2020 belooft een jaar boordevol cultuur te worden! Onze gemeente beschikt over één van de dichtste culturele netwerken van Europa: theaterzalen, bioscopen (voor het grote publiek en arthousecinema), musea, kunstgalerijen, kunstscholen en academies voor fotografie, architectuur, grafische vormgeving, muziek- en filmfestivals, boekenwinkels in alle soorten en maten, creatieve bedrijven die actief zijn in de wereld van media, design en gaming...

Afspraak in onze zalen, in de openbare ruimte, in groep, met familie of met vrienden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en unieke momenten te beleven.

In Elsene beleven we cultuur samen.

Download onze brochure

De Koorddansers van de Elsene Vijvers

De hele middag lang bewegen verschillende personages zich als koorddansers op een koord dat over het water van de vijvers van Elsene wordt gespannen.

Laatste verandering: 2020-05-14 12:27:12