Jong publiek

Aan het begin van elk nieuw cultuurseizoen doet de gemeente Elsene er weer alles aan om het bewustzijn aan te wakkeren, vragen op te wekken en verrassingen uit te lokken met haar programma voor het jonge publiek.

Het open, nieuwsgierige, dynamische en gevarieerde programma zal klein en groot plezieren met voorstellingen, tentoonstellingen en allerlei workshops die we met zorg uitkozen.

We hebben ons hart verloren aan deze niet te missen verrassingen, waarvan we niet kunnen wachten om ze met jou te delen. Het zijn momenten om in de kantlijn van het dagelijkse leven te beleven, in een afgesloten bubbel die ons meeneemt op een uitzonderlijke reis.

De muziek laat zich opnieuw gelden, het woord staat centraal en de kinderen zijn koning!

Op de agenda:

Theater, dans, muziek, textiel, intimistische momenten of grote emoties, jong talent dat op uiteenlopende manieren van zich laat horen! De dienst cultuur stelt voor:

  • Een seizoen voor jong publiek met een tiental voorstellingen en workshops
  • Festival Kidzik
  • Schoolvoorstellingen gedurende het hele jaar
  • Steun voor creaties voor jong publiek (coproductie van voorstellingen, residenties)

de terugkeer van de dunces

Start van het nieuwe cultuurseizoen voor het jonge publiek op zaterdag 21 september.

Picnic

De sfeer van een picknick in de tuin, met rinkelende kopjes en tinkelende lepeltjes, een piano, een een ukelele en lakens die drogen in de zon.

La bibliocyclette

Melina en haar vrienden Valentin en Pomme reizen rond met hun fietsbibliotheek om de kinderen verhalen te komen vertellen.

Walspost

Een komische postbode doet zijn ronde tussen de rekken van de bibliotheek, op de koer of onder de bomen van een bosje... Een voorstelling die je zin geeft om te lezen en te schrijven!

sysmo game

Een muzikaal spel waarbij het publiek een volledig geïmproviseerd muzikaal stuk componeert onder leiding van 3 zangeressen, een slagwerker en een spelmeester.

Il est où le A du zébu

Grappige, surrealistische en nauwkeurig afgemeten scènes met 25 letters en één Afwezige, de letter A.

Laatste verandering: 2018-10-05 15:57:01