Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live Update

Creatieresidenties

De Franstalige cultuurdienst biedt zalen aan als creatieresidenties. Het hele jaar door komen er kunstenaars van heinde en verre om in deze aangepaste ruimten hun werk verder te ontwikkelen.

Meer informatie: 02 515 64 63

Vanaf augustus bereiden de gezelschappen l'Anneau, de La Berlue en des Bretteurs de residenties voor in Huy, voor een jong publiek.

In september, afspraak in de polyvalente zaal van Mercelis voor een reis naar de kamer van Marie Lecomte - een theatraal en muzikaal project van Bizet tot Vanessa Paradis.

In oktober pakt Olivia Auclair het onderwerp de dood aan in 'Aan de andere kant'. "Omdat het volgens Olivia zachter is om bepaalde dingen in muziek te zeggen om een ​​thema aan te pakken dat zo gevoelig is als dat van rouw." Het resultaat van het onderzoek zal in maart 2020 beschikbaar zijn op Kidzik Brussel.

In januari herneemt Sandrine Desmet de enscenering van Anna, een mooie tekst omtrent de grijze zone rond onderlinge toestemming.

Vervolgens is het aan MeliMelo & Company en het project "Sous les choses". Overconsumptie vormt de kern van de zorgen van Alice en Paul, die erover denken om een ​​fort van objecten om hen heen te bouwen.

Domya Co. baseert zich in maart op gebarentaal, met twee komieken en een pop die proberen te communiceren.

De volgende week test Cie En Chantier(s) een nieuwe creatie met Victor en Ciccio, twee helden uit hun vorige show "Truelle Destin".

Maart zou niet compleet zijn zonder het Theater des Chardons, die het epische Gilgamesh opnieuw bezoekt, een geborduurde droom, een Tibetaans verhaal. Na de paasvakantie keert het gezelschap "O quel Dommage" terug met Cosquillas, een visuele show zonder woorden over het lichaam en het ontwaken van plezier.

In mei ontvangen we Inti Theatre met Ballon-Bandit! - een zintuiglijke ervaring met peuters en bubbels. Het tweede deel van het seizoen neemt het gezelschap Dérivation Shakespaere onder handen met Romeo en Juliet, een heilig verhaal over liefde en karaktersterkte.

Laatste verandering: 2019-12-10 08:47:32