Projectoproep De roots van Matongé

Op deze pagina vindt u alle informatie over de twee soorten oproepen voor projecten van Roots van Matonge. Kandidaturen zijn momenteel open voor culturele projecten (looptijd van 6 maanden) en voor een documentatieproject (looptijd van 2 jaar). Nominaties zijn verschuldigd op 8 oktober 2018.

De flyer downloaden

Cultuurprojecten

Een idee om de culturele toer op te gaan in de Matongéwijk? Doe mee aan de projectoproep 'Roots van Matongé'! Dans, film, mode, schilderkunst, muziek, streetart, ... Matongé heeft cultuur in overvloed. Met deze projectoproep kan je je artistieke creativiteit de vrije loop laten om de wijk een positief, dynamisch en participatief aanzicht te geven. Aan jou om te bekijken welke expressievorm je hanteert, welk thema je aankaart!

Wat?

Projecten gericht op een cultuurproductie 'Made in Matongé'

Wie?

Vzw's en/of andere rechtspersonen (zelfstandigen, Smart, ...)

Hoeveel?

€10.000 per bekroond project

Wanneer?

Een eerste project wordt gefinancierd voor januari-juni 2019, een tweede voor juli-december 2019. Andere oproepen zullen plaatsvinden voor 2020.

Kandidatuurdossiers moeten uiterlijk 8 oktober 2018 worden ingediend. Als jouw project wordt geselecteerd, heb je 6 maanden de tijd (eerste of tweede helft van 2019) om het te verwezenlijken.

Dossier
Formulier kanidaatstelling
Subsidiereglement

Contact : 02 643 59 83 - brendan.culley at elsene punt brussels

Documentatieproject

Je hebt journalistieke vaardigheden en loopt over van creativiteit om de cultuurinitiatieven van de wijk te verslaan? Wij zijn op zoek naar een projectdrager die het verloop van vier opeenvolgende cultuurprojecten over 2 jaar zal documenteren. Deelnemers, creatief proces, inwijding, ... er ontgaat u niets! Jouw documentatie wordt de blijvende afdruk van 'Roots van Matongé'. De keuze van media is vrij!

Wat?

Origineel project ter documentatie van de participatieprojecten + beheer van een eigen lokaal voor het project Roots van Matongé

Wie?

Vzw's en/of andere rechtspersonen (zelfstandigen, Smart, ...)

Hoeveel?

€20.000 voor het bekroonde project

Wanneer?

Het project wordt gefinancierd voor een duur van 2 jaar (2019-2020).

Solliciteer tot uiterlijk 8 oktober 2018. Als jouw project wordt geselecteerd, loopt het over 2 volle jaren (2019-2020).

Dossier
Formulier kandidaatstelling
Subsidiereglement

Contact : 02 643 59 83 - brendan.culley at elsene punt brussels

Laatste verandering: 2018-10-05 10:17:36