Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live Update

Jouw ideeën

Deel van 17 mei tot 6 juni jouw ideeën over de klimaatacties die deel zullen uitmaken van het Klimaatplan van de gemeente via onze online-enquête.

In een paar muisklikken kan je je ideeën kwijt over de thema's energie en gebouwen, natuur en water, afval, voeding en mobiliteit.

De gemeente heeft de plicht een voorbeeld te stellen voor alle klimaatkwesties en is van plan het Klimaatplan te voeden met talrijke interne projecten. Maar een dergelijke uitdaging kan alleen worden aangegaan als zij wordt gedeeld door alle actoren die het grondgebied doen leven. Het is van essentieel belang dat alle burgers bij de uit te voeren acties worden betrokken. Daarom is het de bedoeling dat de ontwikkeling van het Elsense Klimaatplan een participatief proces is.

De versterking van hernieuwbare energie (en in het bijzonder de installatie van zonnepanelen), de ondersteuning van de renovatie van gebouwen door middel van energiepremies, de versnelling van de vergroening van de openbare ruimte, de bevordering van duurzame en lokale voeding, de bestrijding van stedelijke hitte-eilanden, het benadrukken van onze actie voor de vermindering en sortering van afval, ... zijn zo veel acties die we vandaag uitvoeren en die we van plan zijn aanzienlijk te versterken in de toekomst dankzij jullie!

Jouw mening telt! Vul de enquête in door hier te klikken

Online enquête (nl) Online survey (en) Enquête en ligne (fr)

Laatste verandering: 2021-05-18 13:22:57