Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

elsene.be

Animaties

Drie maanden lokaal reizen in Brussel met het allerbeste van wat we in onze hoofdstad terug vinden! We hebben ons zomerseizoen georganiseerd op basis van onze waarden: zachte mobiliteit, cultuur, sport, buurt, jeugd, ontspanning, lokaal eten en drinken.Kom genieten van het See U (F)Estival elke DINSDAG t.e.m. ZONDAG vanaf 15 juni tot 19 september.Elke DINSDAG gaan labels en Brusselse collectieven hun artiesten programmeren om het beste van de lokale scene te ontdekken.


Op WOENSDAG is het « Focus Music Box »! Dankzij Focus Vif en Focus Knack zullen jullie kennismaken met de opkomende Belgische artiesten.DONDERDAG is het markt dag en de perfecte moment om zich te ontspannen op het geluid van rustgevende deejay-sets van jonge nl&fr artiesten.


Op VRIJDAG worden de buren en de residenten van See U naar voren gebracht. Live interview op Radio See U, buitenbioscoop om 22u en één keer per maand een groot BBQ en familie-activiteiten in het kader van de “Quartier en Feest”.Elke ZATERDAG nodigen we festivals, collectieven en culturele centrums uit om een ​​speciale editie "buiten hun muren" aan te bieden.


Op ZONDAG worden de vrouwen naar voren gebracht met hun muziek, maar is het ook marktdag: Brussels Vintage Market, PUP Plants, rommelmarkten, Feria d'Art, Repair Café, U Beer Bazaar, …


Om van dit mooie programma volop te genieten zijn de guinguette en verschillende foodtrucks van dinsdag t.e.m. zondag open. Verschillende spel- en sportfaciliteiten zijn ook beschikbaar: badminton - velodroom - pétanque - molky - beachvolleybal. Al onze activiteiten zijn gratis en voor alle leeftijden!


 


Praktische info

Erreur : le mois doit être entre 1 et 12