Menu overslaan

Een subsidie aanvragen

De dienst Wijkleven ondersteunt en motiveert burgers, verenigingen en wijkcomités om activiteiten te organiseren en stappen te ondernemen die de inspraak bevorderen. Daarnaast tracht ze de verschillende gemeenschappen in Elsene dichter bij elkaar te brengen.

Onder de noemer "RE:SPACE - Herteken Elsene!" maken het lokaal cultuurbeleid, wijkleven en de Brede School Elsene samen met jullie graag werk van een leefbare, gezellige en cultureel bruisende ruimte in het hart van onze hoofdstad. Aarzel niet om ons te contacteren met jullie eigen ideeën: wij steunen actieve Elsenaren en organisaties om sterke projecten te realiseren. We willen zoveel mogelijk mensen ondersteunen, en zo weinig mogelijk gewoontes of muren.

Hoe een subsidie aanvragen voor een wijkfeest?

Wil je je buren beter leren kennen, een brocante of speelstraat organiseren, een leuk project uitwerken met andere buurtbewoners... kortom, wat meer animatie en gezelligheid brengen in je wijk? Dan kan je een aanvraag indienen voor een kleine financiële steun. Alle informatie vind je in de subsidiewijzer.

Neem ook eens een kijkje bij: Straathoekwerkers

Laatste verandering: 2020-05-11 10:01:52