Menu overslaan
'Een evenement ingeven

Bankt van Elsene

Animaties
Bankt van Elsene

Kom koken en/of deel een maaltijd met uw buren!

Les Petites Cantines is een grote open keuken, waar bewoners elkaar ontvangen en ontmoeten. Het is een vriendelijke plek waar mensen graag een goede maaltijd delen!

Iedereen kan meehelpen, van het bereiden van de maaltijd tot het opruimen en afwassen.

De maaltijd staat open voor iedereen met een reservering en tegen een vrije prijs (iedereen geeft wat hij wil/wat hij kan).

Omdat we zowel voor onze gasten als voor de planeet willen zorgen, geven we de voorkeur aan duurzaam voedsel: lokale producties, korte circuits, biologisch voedsel, inzameling van onverkocht voedsel, ...

Vóór de opening van Les Petites Cantines Bruxelles op een permanente locatie, organiseren we een reeks efemere kantines en ontmoetingen tussen buren!

Neem deel aan het Banket op 25 juni 2022 (Elzenhof * Av. de la Couronne, 8):

Zin om te koken? Kom tussen 9.00 en 12.30 uur!

Wil je gewoon samen eten? Laten we naar de tafel gaan vanaf 12:30!

Financiële bijdrage vrij! Registratie verplicht op onze website of door ons een mailtje te sturen of een bericht via facebook of instagram (zie info hieronder).

Of kom naar een van onze andere activiteiten:

- de Theedans op 22 mei 2022 van 15.00 tot 19.00 uur (Kom en swing op de ritmes van de Oldies! Swing, Cha-cha, Funk: jong of oud, iedereen is welkom op de dansvloer !)

- de Elsense aperitiefjes elke 3e dinsdag van de maand (17.05.22 * 21.06.22) van 18.00 tot 21.00 uur (Kom langs en maak kennis met Les Petites Cantines en met je buren)

- de Elsense wandelingen elke laatste donderdag van de maand (26.05.22 * 30.06.22) van 10u tot 12u (Laten we samen wat frisse lucht halen en door de bucolische hoekjes van de stad wandelen!)

Vrijblijvende financiële bijdrage! Registratie verplicht en meer info :

Website: https://bruxelles.lespetitescantines.org

Facebook en Instagram: "Les Petites Cantines Bruxelles"

E-mail: bruxelles@lespetitescantines.org


Praktische info

TEST
< < Erreur : le mois doit être entre 1 et 12