Is deze mail niet leesbaar? Klik dan hier: https://www.elsene.be/newsletter.php?d=2013-09-02&l=N
Welkom!
Composteren kan je leren!
Achter de schermen van cultuur...
Expo Vrouwen met een handicap
De AIS werft aan

Welkom!

Dit is de eerste nieuwsbrief van de gemeente Elsene. Vanaf nu ben je elke maand als eerste op de hoogte van de evenementen, nieuwtjes, werken in je gemeente... rechtstreeks in je mailbox! Veel leesplezier!

Facebook Twitter LinkedIn

Composteren kan je leren!

De helft minder afval in je witte vuilniszak? Dat kan! De eerste 100 geïnteresseerden kunnen een goedkoper compostvat kopen en mogen een gratis cursus volgen om groente- en fruitaval te leren composteren op 28 september (10-13 uur), 1 oktober (19-22 uur), 15 februari (10-13 uur) en 19 februari (19-22 uur). Voor meer info bel ons op 02 515 67 18. Wees er snel bij want inschrijven kan maar tot 6 september!

Facebook Twitter LinkedIn

Achter de schermen van cultuur...

Op 14 en 15 september neemt Elsene deel aan de Open Monumentendagen over de plaatsen die de stad doen (op)leven: "Brussel m'as-tu vu?". Een unieke kans om de Kapel van Boondaal en het Klein Mercelistheater te (her)ontdekken. In de Kapel kan je gaan kijken naar de werken van fotografe Géraldine Langlois. In het Mercelistheater volg je achter de schermen de voorbereidingen van de voorstelling van de Ligue d'Impro. Mis deze unieke kans niet om deze twee zalen op mensenmaat gratis te ontdekken.

Facebook Twitter LinkedIn

Expo Vrouwen met een handicap

27 vrouwen met een handicap lieten zich tijdens hun dagelijkse leven fotograferen voor een menselijke tentoonstelling door het kunstencollectief Ose-r. Te bewonderen van 2 tot 27 september in het Jobhuis (Marsveldplein 4). 02 515 69 09

Facebook Twitter LinkedIn

De AIS werft aan

Ben je geïnteresseerd in ontwikkelingseducatie en internationale solidariteit? De Adviesraad voor Internationale Solidariteit zoekt enthousiaste Elsenaars, verenigingen en ngo's die mee willen nadenken over het migratiethema. Stuur je kandidatuur vóór 13 september naar thomas.istasse@elsene.be - 02 515 69 54

Facebook Twitter LinkedIn

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan hier af.