Is deze mail niet leesbaar? Klik dan hier: https://www.elsene.be/newsletter.php?d=2013-12-02&l=N
Kerstmarkt
Afvalophaling 2014
'14-'18: oproep tot getuigenissen
Kerstnamiddag
Nieuwe tarieven Tulpparking

Kerstmarkt

Elk jaar rond de kerstperiode wordt het Flageyplein omgetoverd tot een gezellige overdekte kerstmarkt, vol lichtjes en met 77 kraampjes met de beste seizoensproducten. Kom dus zeker kruiden, chocolade, producten uit Griekenland, Polen of de Elzas proeven of snuister tussen t-shirts, sjaals of kinderspelletjes. Bovendien kan je een origineel retroportret laten maken... Benieuwd? Afspraak van 6 tot 8 december op het Flageyplein. Informatie op 02 515 67 19.

Facebook Twitter LinkedIn

Afvalophaling 2014

Ook in 2014 blijft het ophaalsysteem van je vuilniszakken hetzelfde: - De witte zakken twee keer per week - De gele en blauwe zakken afwisselend één keer per week, net zoals in 2013 (de ene week de ene kleur, de volgende week de andere) - De groene zakken één keer per week. Een gedetailleerde kalender vind je op de website of download vanaf 1 januari de app 'Recycle' op je smartphone of tablet.

Facebook Twitter LinkedIn

'14-'18: oproep tot getuigenissen

Heb je foto's, brieven, postkaarten, dagboeken over de Groote Oorlog in Elsene? Neem dan snel contact op met de dienst Informatie op informatie@elsene.be, op 02 650 05 80 of via de Facebookpagina.

Facebook Twitter LinkedIn

Kerstnamiddag

Kerstmis wordt vooral met familie of vrienden in een gezellige omgeving gevierd. Helaas heeft niet iedereen de kans om dit feest met naasten te vieren. Voor die mensen en voor iedereen die wat kerstvreugde en menselijke warmte wil, organiseert het wijkhuis Malibran een kerstnamiddag op zondag 22 december van 15 tot 19 uur. Inschrijven voor 18 december.

Facebook Twitter LinkedIn

Nieuwe tarieven Tulpparking

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe tarieven voor de ondergrondse parking. De Tulpparking telt 500 plaatsen, blijft open tot 1 uur 's ochtends en het eerste uur parkeer je gratis. Bovendien zijn er voordelige formules voor wie er regelmatig parkeert. Een goede oplossing wanneer je naar toneel of de film met de auto gaat.

Facebook Twitter LinkedIn

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan hier af.