Is deze mail niet leesbaar? Klik dan hier: https://www.elsene.be/newsletter.php?d=2014-06-01&l=N
Wereldbeker voetbal
Hulp bij belastingsaangifte
Yeti, een kantine met een twist
Door het rood fietsen?
E-commerce, iets voor jou?
Jouw advertentie in ons infoblad?

Wereldbeker voetbal

Wie de kwalificatiematchen van de Rode Duivels op groot scherm wil volgen, kan terecht in het Sportcentrum van Elsene (Voltastraat 18) op deze data: - 17/6, 18 uur = België - Algerije - 22/6, 18 uur = België - Rusland - 26/6, 22 uur = Zuid-Korea - België De toegang is gratis en er is een bar.

Facebook Twitter LinkedIn

Hulp bij belastingsaangifte

Van 2 tot 27 juni, van 9 tot 14 uur, helpen de medewerkers van de Federale Overheidsdienst Financiën je bij je belastingaangifte. Kom gewoon naar de Opperstraat 38 en breng je elektronische identiteitskaart mee, je oningevulde aangifteformulier en de nodige attesten en bewijsstukken om bepaalde kosten te kunnen aftrekken. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Facebook Twitter LinkedIn

Yeti, een kantine met een twist

Het Solidariteitshuis in de Viaductstraat 133 bood al plaats aan de dienst Stadsrenovatie, een crèche en verschillende zalen die gehuurd kunnen worden door verenigingen of particulieren. Sinds mei hoort daar ook de moderne kantine Yeti bij. Je kunt er gaan proeven van de huisbereide gerechten, gemaakt met lokale seizoensproducten en tegen democratische prijzen! Ook de architectuur en de inrichting zijn de moeite waard. Bij mooi weer is er op vrijdagnamiddag een 'apero Toto'. Genoeg gekletst, spring gewoon eens binnen!

Facebook Twitter LinkedIn

Door het rood fietsen?

De nieuwe verkeersborden B22 en B23 geven aan wanneer fietsers door het rood mogen rijden om rechtsaf te slaan of rechtdoor te gaan. Het Brusselse gewest installeert momenteel de borden, met hulp van de gemeenten, waaronder Elsene. Brussel Mobiliteit maakte een filmpje dat toont wat de borden nu precies inhouden. Bekijk het hier.

Facebook Twitter LinkedIn

E-commerce, iets voor jou?

Hoe beheer je je zaak in een wereld waarin internet onmisbaar is? Is e-commerce iets voor jou? Hoe begin je eraan zonder te veel kosten? Kom al je vragen stellen tijdens de roadshow e-commerce 2014 op woensdag 11 juni van 19.30 tot 22 uur in het gemeentehuis (Elsensesteenweg 168). De infosessie is tweetalig en wordt georganiseerd door de Commerce Academy, Unizo en Atrium Brussel.

Facebook Twitter LinkedIn

Jouw advertentie in ons infoblad?

Vanaf september verandert het gemeentelijke infoblad van look. Een van de nieuwigheden is reclame. Ben je geïnteresseerd in jouw advertentie in de Info Elsene (50.000 exemplaren in alle Elsense brievenbussen)? Contacteer dan Faddoua Al Boudakhani via mail of op 02 650 05 89 of Axelle Moncomble via mail of op 02 650 05 80.

Facebook Twitter LinkedIn

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan hier af.