Is deze mail niet leesbaar? Klik dan hier: https://www.elsene.be/newsletter.php?d=2016-02-01&l=N
Het college komt naar je toe
Creatieve oproep
Op de trappers voor Anima
Krokus- en paaskampen
Expo Corps/à/Corps
Het sportcentrum werft aan
Vernissages in het Museum

Het college komt naar je toe

Het college van burgemeester en schepenen van Elsene organiseert een ontmoeting met de inwoners van jouw wijk. De perfecte gelegenheid om vragen te stellen, opmerkingen te geven of voorstellen te doen. Na de dialoog volgt een gezellige drink. - Op dinsdag 23 februari om 19 uur in de Club Tenbos (Viaductstraat 163) - Op dinsdag 1 maart om 19 uur in het vroegere tehuis Van Aa (Boondaalsesteenweg 94) - Op woensdag 9 maart om 19 uur in de sportzaal van school 7 en 8 (Terkamerenboslaan 211) - Op dinsdag 22 maart om 19 uur in het gemeentehuis (Elsensesteenweg 168).

Facebook Twitter LinkedIn

Creatieve oproep

Oproep aan creatievelingen en ambachtslieden in de Maalbeekwijk rond de Graystraat! Wil je je activiteit en de wijk in de kijker zetten en je in een gezamenlijk avontuur storten? Antwoord op deze projectoproep van het duurzaam wijkcontract! Kandidaturen moeten voor 12 februari ingediend worden.

Facebook Twitter LinkedIn

Op de trappers voor Anima

Op 6 februari (bij regenweer op 7 februari) palmt een peloton fietsers het Heilig-Kruisplein in. De fietsen van het wijkcontract Maalbeek produceren genoeg elektriciteit om een filmprojector aan de gang te houden. Samen gaan we op de trappers voor een film en ondervinden hoeveel energie daarvoor nodig is. Op het programma die avond: de very best of Anima! En dat allemaal gratis en voor niets. Ter plaatse staan er fietsen, maar breng gerust je eigen tweewieler mee! Regent het op 7 februari ook? Dan trappen we in de lente verder. Meer weten? Stuur ons een mailtje.

Facebook Twitter LinkedIn

Krokus- en paaskampen

De diensten solidariteit, openbaar onderwijs, sport en jeugd organiseren allemaal vakantiekampen voor kinderen vanaf 2,5 jaar, tijdens de krokus- en de paasvakantie. Praktische details, de tarieven en hoe je kind in te schrijven vind je op onze website.

Facebook Twitter LinkedIn

Expo Corps/à/Corps

Deze maand staat in het teken van het lichaam in de moderne kunst. Drie tentoonstellingen in de Kapel van Boondaal belichten elk een andere techniek of thema. Geschilderd, gefotografeerd, getekend, gegraveerd, gebeiteld. Kunst en ons lichaam gaan hand in hand. Corps à corps beeldt het op alle mogelijke manier af en biedt ons zo een onthullende blik op ons eigen lijf.

Facebook Twitter LinkedIn

Het sportcentrum werft aan

Ben je student of heb je een opvoedkundig of sportdiploma (onderwijzer, opvoeder, Bloso, ...)? Het sportcentrum Demuyter werft voortdurend monitoren aan voor multisport, tennis, zwemmen, dans, psychomotoriek, atletiek, voetbal en kunst om kampen te begeleiden voor kinderen van 3 tot 16 jaar tijdens het schooljaar of de vakanties. Info en kandidatuur op de Franstalige website of 02 515 69 10/15.

Facebook Twitter LinkedIn

Vernissages in het Museum

Op woensdag 24 februari kan je tussen 18 en 21 uur in het Museum van Elsene naar de gratis vernissage van de tentoonstellingen Patates en compagnie, van Agnès Varda, laureate van de erepalm van Cannes in 2015, en over de prachtige landschappen van Jean-Marie Bytebier. Er rijdt een gratis shuttlebus tussen het Museum en de Tulpparking.

Facebook Twitter LinkedIn

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan hier af.