Is deze mail niet leesbaar? Klik dan hier: https://www.elsene.be/newsletter.php?d=2020-01-01&l=N
Gelukkig Nieuwjaar 2020!
Ophaling kerstbomen
Oproep Museum van Elsene aan de wijkbewoners
Seizoen One 2.0 in TTO
Jazz van Marni...
... tot Flagey
Chirec vestigt zich in Elsene

Gelukkig Nieuwjaar 2020!

Het college van burgemeester en schepenen van Elsene wenst u een gelukkig nieuwjaar 2020 !

Facebook Twitter LinkedIn

Ophaling kerstbomen

De ophaling van kerstbomen gaat door van 6 tot 10 januari 2020. De bomen - ontdaan van hun decoraties en potten - moeten op de dag van de groene afvalinzameling op de stoep worden gezet. Om de juiste data te weten, bezoek de website van Net Brussel. Kunstmatige bomen worden niet opgehaald. Als je de dag hebt gemist, kan je altijd jouw boom meenemen naar de Recyparc.

Facebook Twitter LinkedIn

Oproep Museum van Elsene aan de wijkbewoners

Op 20 en 21 juni 2020 zullen 10 inwoners van de Van Aa-wijk en de aangrenzende straten thuis, in hun interieur, een werk voorstellen dat gekozen werd uit de collectie van het Museum van Elsene . Woon je in deze buurt en wil je graag een kunstwerk thuis ontvangen? Contacteer dan het Museum van Elsene: 02/515 64 21 - email. Een project van Patrimoine à Roulettes en het Museum van Elsene in het kader van het Duurzaam wijkcontract Atheneum.

Facebook Twitter LinkedIn

Seizoen One 2.0 in TTO

Jawel, Saison One 2.0 is een echte show zoals op TV, met ontroerende acteurs en afleveringen die je onder geen beding wil missen. De pitch is heel eenvoudig: het is de seizoensgebonden kroniek van een klein Belgisch theater. Vanuit het verlangen om onszelf (toneelschrijvers, acteurs en regisseurs) uit te lachen geven we je een inkijk in onze fragiele, angstige, neurotische, maar ook zo vertederende leefwereld. Naarmate de afleveringen zich ontvouwen, nemen onze auteurs je mee op een cruise rond de sappige theaterwereld! Ondraaglijke cliffhangers gegarandeerd. Van 12 tot 18 januari bij TTO .

Facebook Twitter LinkedIn

Jazz van Marni...

Het River Jazz Festival is terug van 9 tot 25 januari 2020 , in het Jazz Station in Sint-Joost, in de Espace Senghor in Etterbeek en in de Marni in Elsene! De affiche voor deze zesde editie staat vol met nieuwe CD's, explosieve duetten en wilde ensembles. Manuel Hermia speelt voor de kinderen, Jean-Claude Salémi stelt zijn gravures tentoon in de drie zalen, en Jean-Pol Schroeder van het Maison du Jazz maakt een portret van Philip Catherine. Maar de meest veelbelovende avond is ongetwijfeld de nacht die aan Stéphane Galland wordt toevertrouwd: deze geniale drummer zal drie gepersonaliseerde sets verzinnen voor zaterdag 25 januari. Wat de temperatuur buiten ook is, het wordt warm binnen!

Facebook Twitter LinkedIn

... tot Flagey

Het Brussels Jazz Festival vindt plaats van 8 tot 18 januari 2020 in Flagey. Op het programma: Mélanie De Biasio, Casimir Liberski Trio, Commander Spoon, Alfa Mist en vele anderen.

Facebook Twitter LinkedIn

Chirec vestigt zich in Elsene

Het Medisch Centrum Park Leopold (CHIREC) verlaat de Froissartstraat in Etterbeek om te verhuizen naar een gloednieuw pand op nummer 100 van de Troonstraat in Elsene. Ongeveer 230 personen (medisch personeel, technische diensten, secretariaat,...) zullen in dit gebouw van 2000 m2 werken. Dit nieuwe medische centrum zal operationeel zijn vanaf maandag 27 januari 2020 . Het is geopend van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 19.00 uur. Er is parkeerplaats beschikbaar in de Idaliestraat. Alle telefoonnummers voor het maken van afspraken bij de verschillende diensten blijven hetzelfde.

Facebook Twitter LinkedIn

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, meld je dan hier af.