Menu overslaan

Premie voor gevelverfraaiing

Het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest

Het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest kan een premie toekennen voor het schoonmaken, het onderhouden en de verfraaien van een gevel. De tussenkomst varieert volgens de inkomsten van de aanvrager en de ligging van het goed.

Je vindt meer informatie in het Besluit van de Regering van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest betreffende het toekennen van premies voor gevelverfraaiing (PDF).

De dienst Stedenbouw vult gedeeltelijk het formulier in betreffende de premies voor renovatie en voor gevelverfraaiing (formulieren beschikbaar bij de Dienst Huisvesting van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest).

Ministerie van het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest
Dienst Huisvesting

Tel 02.204.14.02
Website: huisvesting.brussels

Gemeente Elsene

In het kader van het Wijkcontract Blyckaerts (perimeter afgebakend door de Naamsepoort, de Troonstraat, de Waversesteenweg, de Graystraat, het Blyckaertsplein en de Goffartstraat) kan de gemeente Elsene een premie verlenen voor gevelverfraaiing, die de gewestelijke premie aanvult, op uitdrukkelijke voorwaarde dat de werken aan de gevel samengaan met de renovatie van de woning en / of de nieuwe bestemming voor huisvesting.

Zie ook: Reglementen en verordeningen

Laatste verandering: 2022-05-10 11:00:30