Menu overslaan

Welkom
in Elsene

Pause

Actualiteit

 • Burgerontmoeting rond veiligheid en preventie

  De gemeente Elsene organiseert op 9 februari om 19 uur een bijeenkomst over veiligheid en preventie in de wijk TULIPE.

  De vergadering vindt plaats in de gemeentezaal, Viaductstraat 14, 1050 Elsene. Iedereen is welkom! 

  Meer info...

 • Duurzaam Wijkcontract Klein-Zwitserland

  De Klein-Zwitserland wijk krijgt een "Duurzaam Wijkcontract"! Een duurzaam wijkcontract is een actieplan, beperkt in tijd en ruimte. Het wordt afgesloten tussen het Gewest, de gemeente en de bewoners van een Brusselse wijk. Het bevat een programma van maatregelen die met een bepaald budget moeten worden uitgevoerd om de leefomgeving van een wijk te verbeteren.

  Het betrokken gebied wordt begrensd door de Generaal Jacqueslaan, de Kroonlaan, de Boondaalsesteenweg, de Brillat-Savarinlaan en de Adolphe Buyllaan.

  Ga mee op de verkenningswandelingen om de wijk en haar problemen beter te begrijpen. We organiseren er 3: 

  • 26 januari - 12u-14u : voor iedereen
  • 28 januari - 14u-16u : enkel voor vrouwen
  • 30 januari - 18u-20u : nachtwandeling

  Wil je je mening geven over de uit te voeren projecten in deze wijk? Doe dan mee aan de enquête! Meer informatie over het project vind je hier

   

  Meer info...

 • Derde editie van de "Prijs voor dierenkunst"

  Teken, schilder, beeldhouw of beeld je dieren uit via een andere creatieve uiting - strips, grafiek, straatkunst? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Voor de 3de editie van de "Prijs voor dierenkunst" wacht Elsene op jouw werken om ze tentoon te stellen in de Kapel van Boondaal. Deelnemingsvoorwaarden en inschrijvingsformulier vind je hier (+reglement). 

  Schrijf je in vóór 20 februari 2023, en maak kans op een tentoonstelling en één van de vele prijzen, voor elke categorie (schilderij, tekening, creatieve expressie, en prijs voor het werk dat de Brusselse fauna in Elsene weergeeft). De door de jury geselecteerde werken worden van 27 maart tot 2 april 2023 tentoongesteld in de Kapel van Boondaal van 14 tot 18 uur, en alle werken zullen ook te zien zijn op onze website.

  Schilderij (c) Ana Oñate Muñoz - Souris des Moissons

  Meer info...

Meer actualiteit...

Persoonlijkheid

Teken je kat!

Voor de 3de editie van de "Prijs voor Dierenkunst" wacht Elsene op jouw werken om je verborgen talenten tentoon te stellen in de Kapel van Boondaal. Schrijf je in vóór 20 februari 2023, en maak kans op één van de vele prijzen voor elke categorie (schilderij, tekening, creatieve expressie, en natuurlijk de prijs voor het werk dat de Brusselse fauna in Elsene weergeeft).

Facebook

Facebook overslaan

Twitter

Twitter overslaan

Instagram

Instragram overslaan

agenda

Meer activiteiten...

Vidéos