Menu overslaan

Parkeerplaatsen delen

Heb je een parkeerplaats die soms vrij blijft? Wil je deze plaats aan een automobilist verhuren, maar weet je niet hoe? Of omgekeerd, ben je op zoek naar een goedkope parkeerplaats? Gedeelde parkeergarages bieden de oplossing!

Verschillende operatoren bieden gedeelde parkeerplaatsen aan. Deze oplossing is geschikt voor iedereen met vaste werkuren, waarvan de parkeerplaats een groot deel van de dag vrij blijft. Het vermindert de overlast door het zoeken naar een parkeerplaats in de stad, en het brengt geld op als je je parkeerplaats niet gebruikt. Een echte win-win oplossing!

Sommige private parkeergarages in Elsene worden buiten de kantooruren ter beschikking gesteld van de inwoners en/of van horecaklanten. Het gaat hier om samenwerkingsverbanden tussen de gemeente en privépartners. Deze nieuwe spelers beheren het gebruik van onbenutte parkeerplaatsen.

Parking van de Faculteit Architectuur la Cambre

Eugène Flageyplein 19 (ingang van de parking aan de Boondaallaan 1, op de hoek van de Flageylaan en de Boondaallaan, tegenover het benzinestation).
50 parkeerplaatsen. Geopend van maandag tot vrijdag van 18.00 tot 02.00 uur, zaterdag van 8.00 tot middernacht en zondag van 8.00 tot 18.00 uur. Toegang via de applicatie ZenPark. Meer informatie op www.proxiparking.be.

www.proxiparking.be.

Laatste verandering: 2022-08-29 11:23:48