Menu overslaan

Organisatie van recepties

Met haar uitstekende ligging in een prachtige groene omgeving is het Domein van Longchamps - Openluchtcentrum Madeleine Clément een mooie plek om een receptiezaal te huren. De zaal biedt plaats aan een honderdtal genodigden.

De toegang tot de gebouwen, waaronder het "klooster" dat is uitgerust met een dubbele gesloten haard en de omliggende tuinen is vrij en is in de huurprijs inbegrepen.

Bovendien mag de huurder vrij beschikken over een ruime "bijkeuken" bij de zaal, met 2 koelkamers, 2 koelkasten om dranken koel te houden, 1 professionele inox gootsteen met 2 spoelbakken, 1 diepvriezer, grote werkvlakken en een industriële afwasmachine.

Binnen het "klooster" kunt u de dubbele gesloten haard gebruiken en/of de plaats gebruiken om genodigden te ontvangen voor een aperitief of een barbecue te houden.

Dienstenaanbod

Het Domein stelt de huurder voldoende tafels en stoelen ter beschikking om een honderdtal genodigden te ontvangen. Het levert het materiaal en reinigingsproducten en kan eventueel ook het servies verhuren. De huurder moet wel zelf contact opnemen met traiteurs en drankhandels. Geen "kurkengeld".

Laatste verandering: 2023-09-22 09:56:03