Menu overslaan

Welkom
in Elsene

Pause

Actualiteit

 • PROJECTOPROEP: LOOK @ MATONGÉ  

  Look @ Matongé wil het sociale, economische en culturele leven in de wijk Matongé bevorderen. Het festival wil de rijkdom van de wijk benadrukken en toegankelijk maken op een inclusieve manier zodat iedereen ervan kan genieten. De gemeente kent een totaal subsidiebudget van 50.000 euro toe om projecten tot 10.000 euro financieel te ondersteunen.

  Wil je een aanvraag indienen? Dien dan nu een aanvraag in via deze link. Laatste deadline voor het indienen van een project: 26/02/2024 - 12u/h!

 • Projectoproep Begraafplaats Elsene

  De projectoproep "Begraafplaats Elsene" sluit binnenkort! Het doel van deze oproep is de banden en het samenleven tussen studenten én bewoners rond de wijk Begraafplaats Elsene te verbeteren. Je hebt nog tot donderdag 29 februari 2024 de tijd om je kandidatuur in te dienen in het kader van het programma 'Duurzaam Wijkcontract Klein Zwitserland'. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team door een e-mail te sturen naar stadsvernieuwing@elsene.brussels om de aanvraagdocumenten te ontvangen.

 • Wedstrijd Dierenfotografie Elsene

  Elsene lanceert de tweede editie van de wedstrijd voor dierenfotografie. De wedstrijd staat open voor iedereen, al dan niet inwoner van Elsene, professioneel of amateur. Dit jaar moeten de foto's genomen zijn in Elsene. Inschrijven voor 25 februari 2024! De door een jury geselecteerde foto's worden tentoongesteld van 8 tot 14 april 2024 in de Kapel van Boondaal van 14u tot 18u (Oude-Lindesquare 10). Alle werken zullen ook te zien zijn op de website van de gemeente Elsene.

  • 1e prijs: 250 euro
  • 2e prijs: 150 euro
  • 3e prijs: 50 euro
  • Kunstwerk met Brusselse wilde dieren in de omgeving van Elsene: 150 euro 

  Inschrijvingsvoorwaarden en inschrijvingsformulier & reglement. Foto (c) Françoise Verheyen

Meer actualiteit...

Persoonlijkheid

De terugkeer van François Schuiten

"Het was tijd voor mijn wandeling en ik zag hem niet. Hij moet toch ergens op me wachten...". Met het tekenen van Jim, zijn onlangs overleden hond, heeft François Schuiten in de stripkunst opnieuw een manier gevonden om de leegte in hem op te vullen en te eren wat hem dierbaar is. Lees ons interview in de Info Elsene van januari-februari.

agenda

Autres activités...

Facebook

Passer Facebook

Twitter

Passer Twitter

Instagram

Passer Instragram

Vidéos