Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

elsene.be

Suggesties

Rencontre à la porte dorée - Sasha Drutskoy

Door in te spelen op de oorspronkelijke functie van de Kapel van Boondaal, stelt kunstenaar Sasha Drutskoy een uniek werk voor dat speciaal voor deze plek gemaakt werd: een veelluik dat een ontmoeting tussen geliefden voorstelt.

Feed U - See U biomarkt

See U verwelkomt je elke donderdag van 16 tot 19 uur in de voormalige Manège voor jouw lokale overdekte biomarkt!  Op de "Feed U"-markt kan je niet enkel je boodschappen doen, het is ook een gezellige plek waar je mensen uit jouw buurt kan ontmoeten en kennis kan maken met de residenten van See U.

Des pieds et des pattes - streaming edition

Voeten en poten ontmoeten elkaar, ontdekken elkaar en dialogeren op een pad dat niet altijd even rustig is. Bloot worden ze gezien, gekleed, versierd, aangeboden aan de ander, gestreeld. Ze betekenen beweging, vertrekken, reizen, behendigheid en
kwetsbaarheid.

Pauline Leblond Double Quartet

Het Pauline Leblond Double Quartet is een subtiele mix van jazzkwartet en strijkkwartet, dat een brug slaat tussen jazz en barokmuziek. De acht musici presenteren hun nieuwe repertoire van dansen: originele composities van trompettist Pauline Leblond.
Reservatie verplicht. In het kader van "Vrouwenstemmen", ism La Vénerie.

Gabrielle Verleyen

Gabrielle Verleyen stelt een universum voor dat zich bevindt op het kruispunt van nostalgie en hoop, waarbij ze eenvoudige ritornelli en esthetisch onderzoek combineert, en daarmee past in een folktraditie met accenten uit de wereldmuziek en indie-pop.

Reservatie verplicht
Tickets: €12 / €10 / €8

In het kader van "Vrouwenstemmen", ism La Vénerie.

Anne Wolf Quatuor & Magda Mendes

Anne Wolf Quartet bevindt zich op het kruispunt tussen jazz en klassieke muziek: aan het basistrio piano, bas en drums, wordt een klassieke cellist toegevoegd. Door de Portugese fadozangeres Magda Mendes uit te nodigen voor dit unieke concert komen verschillende muzikale culturen samen. Mits reservatie. In het kader van "Vrouwenstemmen".

Ici Baba - Les yeux ouverts

De nieuwe voorstelling van het duo Ici Baba! Catherine, Samir en hun vele instrumenten roepen emoties en sensaties op. Een concert boordevol gedeelde vreugde met het publiek dat ook volwassenen kan plezieren. In het kader van Staycation XL.

Ik zit hier

Een wakkere woordarme woorstelling woor de wallerkleinsten.

Hans en Grietje

Een slapstickvoorstelling die stretcht langs alle kanten! Zelfs de deuren stretchen...

Geluk(t)

Twee mensen alleen op zoek naar een thuis, een plekje voor zichzelf. Eén huis. Een lamp, een kast en een stoel. Het lukt. Het is van mij.