Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

elsene.be

Animaties

SEE U (F)estival
SEE U (F)estival

SEE U (F)estival

BESTE BUREN,

Na weken lang thuis te zijn, zijn wij, vrienden, familie, buren, verheugd om onze dierbaren terug te vinden en sociale banden opnieuw te weven. Dit alles in een vriendelijke omgeving met aangepaste sanitaire normen. Het is ook op die manier dat we een aangepaste programmatie aanmelden voor deze zomer 2020 onder de naam SEE U (F)estival. Elke dag van de week krijgt een bepaald thema:

- WOENSDAG 16:00-22:00 : Kunst 
Om de twee weken zal er een nieuwe tentoonstelling plaatsvinden in halle M, de voormalige Manège. Eerste tentoonstelling start op 01/07 t.e.m. 19/07: Lusophonie

- DONDERDAG 16:00-22:00 : Bio markt & afterwork
Geniet van onze biomarkt om groenten en fruit te kopen, maar ook de producten van onze residenten.

- VRIJDAG 16:00-22:00 :  Meet your local 
Een speciaal moment voor onze buren en om geweldige lokale projecten te ontdekken. Elke vrijdag zal Daddy K7 een resident live introduceren op zijn radio. Te beluisteren op www.daddyk7.be of live op de site terwijl je van onze guinguette geniet.

- ZATERDAG 12:00-22:00 : Laten we op reis gaan ! 
Elke zaterdag zullen alle activiteiten rond een bepaalde land draaien. Activiteiten voor alle leeftijden, muziek en culinaire ontdekkingen.

- ZONDAG 12:00-20:00 : Body & Soul
Op zondag kom langs om je te ontspannen of om actief te blijven!
Relaxatie met een speciale dj set in halle M. Yoga, dans en creatieve activiteiten staan allemaal op het programme.

De volledige agenda vind je terug op onze Facebook pagina en onze website.

De guinguette zal van woensdag t.e.m zondag open zijn om iets lekkers te drinken!

We nodigen jullie allemaal uit om gezellige momenten te komen delen met jullie dierbaren. De vrijdag zal voor jullie, onze buren, zijn. Als buur nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan de ontwikkeling van de programmatie van de vrijdag. Die dag is speciaal voor jullie van 16u00 tot 22u00. Werkt u aan een artistieke of andere project, is er een product die u wilt presenteren, een bepaalde thema waarover u het wilt hebben of nog een andere suggestie? Stuur ons een e-mail naar contact@see-u.brussels met uw project en uw contactgegevens zodat we zo snel mogelijk contact kunnen opnemen met jullie.

WE KIJKEN ERNAAR TOE OM JULLIE TE ONTMOETEN!

SEE U TEAM


Praktische info

Erreur : le mois doit être entre 1 et 12