Vragen en antwoorden over het Coronavirus - Live UpdateFermer-Gesloten

elsene.be

Suggesties

Hulp nodig met uw grofvuil ?

Het is opnieuw mogelijk om een afspraak te maken voor de gratis ophaling van grofvuil en elektrohuishoudelijk afval aan huis in Elsene!

U kunt opnieuw contact opnemen met de dienst Openbare Netheid van Elsene.
Hoe bereikt u ons? U kunt bellen naar het groene nummer 0800 85 150 of het formulier invullen op de website netheid.elsene.be.

SEE U (F)estival

Het project van tijdelijke bezetting SEE U, gelegen in de voormalige Fritz Toussaint kazerne start zijn nieuwe zomer editie met SEE U (F)estival. Guinguette en foodtruck van woensdag t.e.m zondag. Elke dag krijgt een bepaald thema met aandacht voor kunst, welzijn, sport, eten en muziek.

Abstracte kunst in vogelvlucht

'Abstracte kunst in vogelvlucht' tentoonstelling in het FeliXart Museum in samenwerking met het Museum van Elsene. Het FeliXart Museum in Drogenbos opent op 13 juni 2020 opnieuw zijn deuren. Het Museum van Elsene speelt een rol bij deze heropening die ook het begin is van 'Abstracte kunst in vogelvlucht' waarvoor beide musea hebben samengewerkt.

Tafeltennis bij Viaductpark

Kom een balletje slaan in het Viaductpark met andere gezinnen of met de sportcoaches van de gemeente Elsene. Breng je pingpongbats mee en vergeet niet voldoende te drinken!

Afspraak op 8 en 20 juli, 4 augustus en 18 augustus van 9.30 uur tot 11.30 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur

Stretching in de tuin van het gemeentehuis

Kom tot rust en strek je uit in de tuin van het gemeentehuis onder begeleiding van coaches van de gemeente Elsene. Vergeet je mat of handdoek niet en iets om te drinken!

7 juli, 29 juli, 3 en 12 augustus
Op 22 juli en 26 augustus zijn er specifieke oefeningen voor de rug.

Gezondheidsparcours in het Viaductpark

Kom trainen op het gezondheidsparcours in het Viaductpark. Welkom, alleen, vergezeld of met familie.

28 juli, 11, 17 en 24 augustus van 9.30 uur tot 11.30 uur of van 15.00 uur tot 17.00 uur

23ste Brussels Short Film Festival

Het BSFF is terug voor de 23ste editie van 2 tot 12 september. Zet je schrap voor 11 dagen met meer dan 300 films! Een unieke gelegenheid om een leuke visuele trip rond de wereld te maken, regisseurs te ontmoeten en samen met andere toeschouwers te genieten van een warme en levendige sfeer in de festivaltent!

Museum aan huis V

Tien buren van het Museum van Elsene - het Van Aa wijk - heten u thuis welkom en laten u op hun manier kennismaken met een werk uit onze collectie. Wandel van woning naar woning en maak in een heel aparte omgeving kennis met deze werken.