Menu overslaan

Cocq'arts Festival

Podiumkunsten

Het Cocq'Arts festival is een festival dat nieuwe jonge creaties programmeert, ondersteunt en begeleidt in alle disciplines van de podiumkunsten en levende kunsten.

Het is een multidisciplinair en gezellig evenement en biedt opkomende kunstenaars-scheppers de mogelijkheid om hun werk voor een publiek te presenteren: succesvolle shows, lezingen, tentoonstellingen, optredens, podia van werk, testbanken...

Het is ook een plaats van welwillende steun voor makers die geen baat hebben bij financiële, functionele of structurele steun.

Onze programmering is gericht op alle doelgroepen. De diversiteit van podiumkunsten en levende kunsten maakt het mogelijk om het spectrum zo breed mogelijk te maken.

Na 10 edities zijn onze specificiteit en ons eclecticisme onze handelsmerken. Toeschouwers en professionals uit de industrie laten zich meeslepen door onze programmering om unieke ontdekkingen en ontmoetingen te doen. Het publiek weet zelden op voorhand wat ze gaan zien in Cocq'Arts, maar ze weten dat de voorstellingen origineel en vaak verrassend zullen zijn, dat ze doordrenkt zullen zijn met de durf en energie die de jeugd kenmerkt, dat ze vandaag de makers en erkende creaties van morgen. Over het algemeen woont ons publiek, of het nu professioneel, amateur of "passant" is, alle optredens van de avond bij; zeldzaam zijn degenen die slechts één show bijwonen.

Ons project nodigt u uit om de tijd te nemen. Ons festival is menselijk, het is een ontmoetingsplaats.Ons werk wordt geleid door verschillende waarden en zorgen: ontdekking, onthechting, nieuwsgierigheid, welwillendheid, teamwerk, gezelligheid, professionele normen, welkom, diversiteit, poging, inclusie, luisteren, nieuwigheid, verbinding, saamhorigheid, ontmoeting, engagement, vertrouwen, openheid, feest...


Praktische info

Dit evenement is afgelopen

Petit Théâtre Mercelis
Mercelisstraat 13

cocqarts@gmail.com