Menu overslaan

Workshop zuurdesembrood voor de horeca

Cursussen - Workshops

Dankzij deze workshop, georganiseerd in het kader van de Bioweek 2024, zal personeel uit de Elsense horeca zich vertrouwd kunnen maken met de technieken voor het bakken van zuurdesembrood met biologisch meel. Zo zullen zij in hun horecazaken brood van gedifferentieerde kwaliteit kunnen aanbieden.

In een gezellige ruimte leert Alice, ambachtelijke bakker en oprichter van Matières Premières je alles over de theorie en de stappen die nodig zijn om lekker, gezond en biologisch zuurdesembrood te bakken.

Ter plaatse wordt voorzien in alle benodigdheden voor de workshop, samen met kwaliteitsvolle lokale grondstoffen, afkomstig uit de biologische landbouw.

Na afloop van de workshop ga je naar huis met: een pot zuurdesem, technische fiches en recepten, en je eigen deegklomp om thuis een brood te bakken.

Deze gratis workshop wordt door Matières Premières en de gemeente Elsene aangeboden aan lokale horecazaken. Om aan de workshop deel te nemen vragen wij je wel om je via e-mail in te schrijven.


Praktische info

VIDE
< < juni 2024 > >
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ga met je cursor op de datum staan om het tijdstip te zien

Cuisine communale Sans Souci
Sans Soucistraat 122

alice@matierespremieres.be